Video’s

Meer video’s bekijken? Neem dan een kijkje op ons YouTube-kanaal!

School voor Economie en Ondernemen

Bij School voor Economie en Ondernemen volg je een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. De school is gevestigd in het HU-gebouw in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station.

Vlog opleiding Evenementenorganisatie

Samira en Roos zijn eerstejaarsstudenten en volgen de opleiding Evenementenorganisatie bij MBO Amersfoort. In deze vlog vertellen ze waarom ze voor deze opleiding hebben gekozen en delen ze hun ervaring van de eerste maanden.

Lees hier alles over de opleiding

Vlog opleiding Vakman-ondernemer

Fenetie volgt de 1-jarige opleiding Vakman-ondernemer bij MBO Amersfoort. In deze vlog deelt ze haar ervaring en wens om ondernemer te worden.

Lees hier alles over de opleiding

Vlog opleiding Manager Retail

Student Len zit in het tweede jaar van de opleiding Manager Retail. Zijn droom? Een eigen kledingwinkel beginnen. Hij loopt nu stage en deelt zijn ervaring in deze vlog.

Lees hier alles over de opleiding

Vlog opleiding Bedrijfsadministrateur

Eerstejaarsstudent Deny volgt de opleiding Bedrijfsadministrateur bij School voor Economie en Ondernemen. In deze vlog vertelt hij over zijn eerste maanden.

Lees hier alles over de opleiding

Voorlichtingsvideo opleidingen Retail en Vakman-ondernemer

In deze video vertelt meneer Dongoxe jou alles over de opleidingen verkoopspecialist, Manager Retail en Vakman-ondernemer.

Voorlichtingsvideo opleidingen Commercieel en Evenementenorganisatie

In deze video krijg je van mevrouw Berends alle informatie over de opleidingen: Commercieel medewerker, (Junior) Accountmanager, Medewerker marketing en communicatie en Evenementenorganisatie.

Voorlichtingsvideo opleiding Juridisch administratief dienstverlener

In deze video geeft mevrouw Dubbeld jou alle informatie over de opleiding Juridisch administratief dienstverlener.

Voorlichtingsvideo opleidingen Financiële Beroepen

In deze video krijg je van meneer Van Eijk en mevrouw Zijlstra alle informatie over de opleidingen Bedrijfsadministrateur, (Junior) Assistent accountant, Financieel administratief medewerker.

Economie Niveau 2

Teamleider Natasja de Vries vertelt wat je leert bij economie niveau 2. Verkoper, financieel medewerker of receptie. Wat past bij jou?

Virtuele tour Valutaboulevard

Desiré, Nathaly en Nizar vertellen over hun opleiding financieel medewerker en laten de school zien.

Docent aan het woord

Bart van de Meij is sportdocent bij economie niveau 2. Hij vertelt waarom sport een belangrijk onderdeel is van de opleiding.