Video’s

Wil je nog een beter beeld krijgen van onze opleidingen? Bekijk dan alle video’s en vlogs van studenten op ons YouTube-kanaal!

Livestream Open Huis juni

Bij School voor Economie en Ondernemen sta jij centraal, we helpen je jouw talenten te ontwikkelen. Door een goede samenwerking met het bedrijfsleven zorgen wij voor de perfecte balans van theorie en praktijk.Teamleiders vertellen je meer over de opleidingen in een opgenomen livestream van het Online Open Huis.

Economie Niveau 2

CGa je fulltime leren of combineer je je opleiding liever met een baan? Wat je ook kiest: bij MBO Amersfoort leer je meer dan een vak!

Opleiding Vakman-ondernemer

Fenetie volgt de 1-jarige opleiding Vakman-ondernemer bij MBO Amersfoort. In deze vlog deelt ze haar ervaring en wens om ondernemer te worden.

Opleiding Evenementenorganisatie

Samira en Roos zijn eerstejaarsstudenten en volgen de opleiding Evenementenorganisatie bij MBO Amersfoort. In deze vlog vertellen ze waarom ze voor deze opleiding hebben gekozen en delen ze hun ervaring van de eerste maanden.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen