Startende ondernemers: Student Company Evenement

Op 23 januari 2018 (zie ook) heeft de kick-off van het Student Company Evenement voor het keuzedeel Ondernemen plaatsgevonden. Wij kijken terug op een geslaagde avond en zijn trots op onze studenten als startende ondernemers! Onze eerstejaars studenten van de opleidingen voor de School voor Economie en Ondernemen hebben hun bedrijven gepresenteerd aan geïnteresseerde aandeelhouders. Hierbij valt te denken aan mensen uit het bedrijfsleven, ouders, onderwijspersoneel en allerlei andere geïnteresseerden. 

Het presenteren van de bedrijven had als doel om investeerders aan te trekken, die aandelen konden kopen. Ieder aandeel heeft een waarde van €20. Investeren in een bedrijf is nog steeds mogelijk. Via onderstaand webformulier kunt u aangeven in welk bedrijf of welke bedrijven u interesse heeft. Mocht u alsnog in één of meer bedrijven willen investeren, dan kunt u uw gegevens hieronder achterlaten, zodat het betreffende bedrijf contact met u kan opnemen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over één of meerdere bedrijven, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Via onderstaand webformulier kunt u aangeven in welke bedrijven u interesse heeft. U geeft hiermee niet meteen aan dat u wilt investeren. Dat kunt u besluiten na contact met het bedrijf zelf.


Oeps! We konden je formulier niet vinden.


Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen