Stage bij Ottenhome

logoOttenhome

DCIM100MEDIA
Mijn naam is Danischa Zijpveld en ik zit in klas AA4S3A, ik had mijn stage al snel gekozen omdat ik vorig jaar ook deze stage wilde alleen deze viel net buiten het seizoen. Dit jaar viel mijn stage in de goede maanden dus ik pakte de telefoon en ben gaan bellen. En jahoor, uiteindelijk had ik mijn plek! Het aller leukste van dit bedrijf vind ik dat het 1 grote familie is iedereen werkt keihard voor dit bedrijf om er elk jaar weer een mooi seizoen van te maken, dat is iets om trots op te zijn,vind ik. Wat ik verder leuk aan mijn stage vind is het recreatieve het gaat hier bij mijn stage vooral om de bootverhuur – administratie – bedrijfsevenementen – receptie, je komt veel in contact met mensen en dat vind ik zelf heel erg leuk!

Wat ik leer: Ik moet zeggen bij Ottenhome leer je een heleboel, niemand vind het erg om je dingen uit te leggen en ze nemen de tijd voor je. Is het niet helemaal goed? Dan proberen we het gewoon nog een keer! Heel fijn om te weten dat het niet erg is om fouten te maken, je bent daar tenslotte een stagaire voor om te leren. Ik leer hier heel veel met de computer vooral Word/Excel. Ik heb gemerkt dat het toch wel heel handig is om hier alles over te weten als secretaresse. Ik leer dingen hier die ik zelf nog niet eens wist of ooit van gehoord had. Ik ben sowiezo een persoon die het leuk vind om nieuwe dingen te weten en natuurlijk leer je veel over dit bedrijf over de boten enzovoort.

Mijn toekomstplan: Ik vind het lastig want plannen kunnen nog wel eens afwijken, maar ik zou graag een eigen bedrijf willen starten misschien wel een schoonmaak bedrijf omdat ik zelf al jaren schoonmaak als bijbaan en nu ik straks me diploma heb en secretaresse ben zou het helemaal niet moeilijk zijn om me eigen administratie te gaan doen!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen