Stage bij de bouwonderneming Van Bekkum

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sharon en doe de opleiding Secretaresse niveau 3. Ik zit in het laatste jaar en loop nu mijn eind stage bij de bouwonderneming Van Bekkum.
Van Bekkum is een leuk stage bedrijf met gezellige collega’s waar ik veel werkzaamheden mag verrichten. Voornamelijk zit ik achter de receptie maar de administratie komt hier ook terecht. Wat ik op school heb geleerd zie ik nu terug in de praktijk, facturen afhandelen, offertes afhandelen en nog veel meer andere zaken.
In dit bedrijf hebben we geen secretaresse en daarom voeren wij deze werkzaamheden uit. Ik hoop dat er meerdere leerlingen bij Van Bekkum stage kunnen / mogen lopen. Ik raad het zeker aan! Ook heb ik een dagje meegelopen op de bouw zoals je kan zien op de bijgaande foto. Je krijgt soms vragen over projecten, na deze dag weet ik écht waar het over gaat. Ook heb ik gemetseld en ingezien dat de bouwvakkers ondanks de grapjes en humor ook slim zijn en goed moeten weten wat ze doen. (Vond het best eng op de steigers)

Eind juni ben ik klaar met mijn stageperiode en ik hoop dat ik op 7 juli 2015 mijn diploma mag ontvangen. Daarna ga ik verder met een nieuwe start als stewardess op het Deltion College in Zwolle. Hele andere richting, voor de opleiding hierna moet je een bepaalde leeftijd hebben bereikt, daarom heb ik als vooropleiding Secretaresse gekozen. De opleiding heeft een goede basis waarin je veel leert wat je nodig hebt in elke toekomstige baan. Ik heb hier met plezier mijn opleiding (bijna) afgerond en ik wens de toekomstige studenten ook nog veel succes!

Sharonsharon2  sharon3

Mvg, Sharon

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen