Stage Aanzien in Amersfoort

Mijn naam is Munrielle en ik volg de opleiding Secretaresse leerjaar 3.

Ik loop stage bij Aanzien in Amersfoort. Een organisatie die zelfstandig begeleid wonen biedt voor jongeren en volwassen.
Mijn taken zijn o.a. de telefoon opnemen, postbehandeling in -en uitgaande, archiveren, e-mails sturen en beantwoorden, agenda beheren en afspraak inplannen, bezoekers ontvangen, boodschappen doen, notuleren, kopiëren en scannen van nota’s/facturen en of documenten, gegevens verwerken in het personeelsinformatie systeem,

Ik wil bij Aanzien mijn doelen bereiken door me goed voor te bereiden en regelmatig te reflecteren.

Bij aanzien heb ik het naar mijn zin. Er wordt goed gecommuniceerd en er is duidelijke werkwijze.

Ik kan voor iedereen Aanzien aanbevelen omdat een erg gezellig bedrijf is dat zich mogelijk inzet om een stagiaire te begeleiden. Ze geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen bij te leren.

Met vriendelijke groet,
Munrielle Maduro

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen