Richtingen

Bij ons volg je een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. Ben je graag eigen baas? Leer dan alles om zelfstandig ondernemer te worden. Welke opleidingsrichting? Je leert het bij de School voor Economie en Ondernemen.

Commerciële beroepen

Door goed te luisteren naar je klant/doelgroep weet je wat hij wil en kun je daarop inspelen met je strategie. De opleidingen in deze richting zijn: medewerker marketing en communicatie, medewerker evenementenorganisatie, junior accountmanager, commercieel medewerker.

Lees meer

Retail en ondernemerschap

Retail is een brede economische opleiding toegespitst op het winkelbedrijf. De opleidingen in deze richting zijn: manager Retail en verkoopspecialist.

Lees meer

Juridische dienstverlening

Als juridisch dienstverlener zorg jij ervoor dat alles op juridisch administratief gebied op rolletjes loopt. De opleiding in deze richting is: juridisch administratief dienstverlener.

Lees meer

Vakman Ondernemer

Je leert ondernemen in wat jij maakt, kunt of doet. Daarmee kun je aan de slag voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches en sectoren. De opleiding in deze richting is: Vakman Ondernemer

Lees meer

Financiële beroepen

Details zijn belangrijk voor jou. De administratie van een bedrijf ligt in jouw handen. De opleidingen in deze richting zijn: bedrijfsadministrateur, (Junior) assistent accountant en financieel administratief medewerker.

Lees meer

Over ons

Bij de School voor Economie en Ondernemen sta jij centraal, we helpen je jouw talenten actief te ontwikkelen. Dit doen we in een ontspannen leeromgeving. Uit extern onderzoek blijkt dat onze studenten de sfeer en omgeving erg positief beoordelen.

Lees meer