Richtingen

Bij ons volg je een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. Ben je graag eigen baas? Leer dan alles om zelfstandig ondernemer te worden. Welke opleidingsrichting? Je leert het bij de School voor Economie en Ondernemen.

Commerciële beroepen

Door goed te luisteren naar je klant/doelgroep weet je wat hij wil en kun je daarop inspelen met je strategie. De opleidingen in deze richting zijn: marketing en communicatie specialist, medewerker evenementenorganisatie, junior accountmanager en commercieel medewerker.

Lees meer

Retail en ondernemerschap

Retail is een brede economische opleiding toegespitst op het winkelbedrijf. De opleidingen in deze richting zijn: retailspecialist, retailmanager, vakman-ondernemer, retailmedewerker (verkoper) en assistent verkoop/retail.

Lees meer

Juridische dienstverlening

Als juridisch dienstverlener zorg jij ervoor dat alles op juridisch administratief gebied op rolletjes loopt. De opleiding in deze richting is: legal, insurance & HR services specialist.

Lees meer

Vakman Ondernemer

Je leert ondernemen in wat jij maakt, kunt of doet. Daarmee kun je aan de slag voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches en sectoren. De opleiding in deze richting is: Vakman Ondernemer

Lees meer

Financiële beroepen

Details zijn belangrijk voor jou. De administratie van een bedrijf ligt in jouw handen. De opleidingen in deze richting zijn: assistant business services (financieel/secretarieel), allround assistant business services, business administration & control specialist.

Lees meer

Office & Management support specialist

Jij wilt dat zaken goed lopen en draagt daar graag jouw steentje aan bij binnen een organisatie. Lees meer over de opleiding: Office & Management support specialist.

Lees meer

Over ons

Bij de School voor Economie en Ondernemen sta jij centraal, we helpen je jouw talenten actief te ontwikkelen. Dit doen we in een ontspannen leeromgeving. Uit extern onderzoek blijkt dat onze studenten de sfeer en omgeving erg positief beoordelen.

Lees meer