Retail en ondernemerschap

Manager Retail

Je loopt in de winkel en weet alles over het reilen en zeilen in de winkel. Samen met een verkoopteam zorg je ervoor dat jouw winkel goede resultaten boekt. Je weet hoe je mensen moet benaderen om je doel te behalen. Daarnaast ben je binnen een winkel bezig met het logistieke systeem (transport). Ook het samenwerken en aansturen van medewerkers zou één van jouw taken kunnen zijn.

Lees hier alles over de opleiding Manager Retail 


Verkoopspecialist

Je gaat werken in een winkel of op een verkoopafdeling. Je werkt zelfstandig of in een team. Je geeft goed advies. En snel. Want je weet alles van je klanten en je producten. Je presenteert je producten goed in de winkel. En je verzint slimme acties. Zodat je klant kiest voor jouw product. 

Lees hier alles over de opleiding verkoopspecialist 

 


Retailmedewerker – niveau 2

Je verkoopt graag en wilt in een (online) winkel werken. Bijvoorbeeld in een supermarkt, bouwmarkt of telecomwinkel. Of op een (online) verkoopafdeling van een commercieel bedrijf. Je kiest voor deze opleiding als je vmbo basis beroepsgerichte leerweg (bbl) of entree-opleiding hebt afgerond. Als je vmbo kader beroepsgerichte leerweg (kbl) of theoretische leerweg (tl) hebt gedaan is bij ons een versneld opleidingstraject mogelijk. Je leert in kleine klassen, krijgt maatwerk en veel begeleiding.

Lees hier alles over de opleiding Retailmedewerker