Over School voor Economie en Ondernemen

Bij de School voor Economie en Ondernemen sta jij centraal, we helpen je jouw talenten actief te ontwikkelen. Dit doen we in een ontspannen leeromgeving. Uit extern onderzoek blijkt dat onze studenten de sfeer en omgeving erg positief beoordelen. Docenten investeren tijd om jou goed te leren kennen en zijn betrokken bij wat jou bezighoudt. Je volgt bij ons een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt en je ook de mogelijkheid hebt om je te specialiseren. Heb je voldoende uitdaging? Mooi! Wil je toch dat beetje meer? Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Aan jou de keuze! Een ding is zeker, bij ons ga jij in je eigen tempo naar een diploma dat bij jou past. Welke opleidingsrichting kies jij?

Onderwijs in de praktijk

Theorie gecombineerd met veel praktijkervaring staat bij ons centraal. Denk aan stages bij verschillende bedrijven, onze onderwijsbedrijven AdminCompany en Koppel’t, maar ook les van kundige docenten die zelf nog in de branche werken. Ontdek tijdens je studie wat je kwaliteiten zijn, wat je echt leuk vindt en wat je toegevoegde waarde is op de arbeidsmarkt.

Binding met het hbo Hogeschool Utrecht en MBO Amersfoort in één gebouw

Alle economische studies zitten onder één dak in het HU gebouw aan de Nieuwe Poort. Vanaf Amersfoort Centraal loop je in een paar   minuten naar onze locatie. Liever met de bus? Deze stopt voor de deur. Het is uniek dat we als mbo opleiding zijn gevestigd in een hbo school. Je kunt bij de School voor Economie en Ondernemen dan ook kiezen voor een MHBO-opleiding. Dit is een versneld traject van een opleiding, zodat je sneller kunt doorstromen naar het hbo. Ongeveer 70% van onze studenten kiest ervoor om te gaan doorstuderen en vindt het prettig de ervaring van het mbo te hebben. Lees de blog van Noah, hij volgde een MHBO-opleiding.

Verleg je grenzen, ontdek en ontwikkel jezelf tot professional bij School voor Economie en Ondernemen!