Open Huis on demand

Bekijk video’s van onze opleidingen, vlogs en virtuele tours on demand, wanneer jij het jou uitkomt. Leef vandaag, werk aan morgen!

Vlogs en video's

Bekijk video’s en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over onze opleiding(en).

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees blogs van studenten. Bijvoorbeeld het verhaal van Anne: 'Gelukkig hoefde ik niet te kiezen tussen hobby’s en studie’.

Ga naar de pagina

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Onderwijs in Bedrijf

School voor Economie en Ondernemen heeft een aantal onderwijsbedrijven. In samenwerking met bedrijven bieden wij jou de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Beroeps- en studiekeuzetesten

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Economie en Ondernemen en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina