Open Huis

We zijn weer open, dus je bent welkom op onze locaties tijdens het Open Huis op woensdag 15 juni van 18:00 uur tot 21:00 uur. Zien we je dan?

Kom jij de sfeer proeven op onze scholen? Meld je dan hier aan en proef de sfeer van onze locaties. Onze docenten en studenten staan voor je klaar. Na aanmelden ontvang je meer informatie over het Open Huis.

Maak het mee op locatie

Heb jij je studiekeuze nog niet gemaakt en wil jij volgend jaar starten met een opleiding? Kom dan langs en Maak het Mee op locatie.

Meld je aan!

Studiekeuze experience

Heb je nog geen idee wat je later wil worden? Of vind je juist alles leuk en twijfel je tussen meerdere opleidingen? Laat ons je helpen tijdens het online Studiekeuze-event van MBO Amersfoort!

Ga naar de online omgeving

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Stappenplan

Geweldig. Jij staat op het punt om een nieuwe studie te kiezen! Onze beste tip: Ga op ontdekking en ervaar waar je blij van wordt. Want hoe maak je nou de beste keuze? Ga gewoon van start en doe het stap voor stap.

Check het stappenplan

Vlogs en video's

Bekijk video’s en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over onze opleiding(en).

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees blogs van studenten. Bijvoorbeeld het verhaal van Anne: 'Gelukkig hoefde ik niet te kiezen tussen hobby’s en studie’.

Ga naar de pagina

Ervaar onze school in 360º

Een kijkje nemen in de school? Dat kan met onze interactieve tour! Met korte video’s en 360 graden beelden laten we jou zelf de school ervaren.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Economie en Ondernemen en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

Onderwijs in Bedrijf

School voor Economie en Ondernemen heeft een aantal onderwijsbedrijven. In samenwerking met bedrijven bieden wij jou de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina