Open Huis

Op zaterdag 22 januari van 10:00 tot 14:00 uur vindt ons Open Huis plaats. We hopen je natuurlijk live te ontvangen, maar mocht dit niet lukken vanwege de maatregelen dan gaan we online.

Kom jij langs op ons Open Huis op zaterdag 22 januari van 10:00 tot 14:00 uur? Meld je dan hier aan en proef de sfeer van onze locaties.
Onze docenten en studenten staat voor je klaar. 


Dit zijn de eerstvolgende data voor het Open Huis. Save the date!

Zaterdag 22 januari 10:00 tot 14:00
Dinsdag 8 maart 18:00 tot 21:00
Woensdag 15 juni 18:00 tot 21:00

Vlogs en video's

Bekijk video’s en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over onze opleiding(en).

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees blogs van studenten. Bijvoorbeeld het verhaal van Anne: 'Gelukkig hoefde ik niet te kiezen tussen hobby’s en studie’.

Ga naar de pagina

Ervaar onze school in 360º

Een kijkje nemen in de school? Dat kan met onze interactieve tour! Met korte video’s en 360 graden beelden laten we jou zelf de school ervaren.

Ga naar de pagina

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Onderwijs in Bedrijf

School voor Economie en Ondernemen heeft een aantal onderwijsbedrijven. In samenwerking met bedrijven bieden wij jou de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Economie en Ondernemen en meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina