Nog even en het is voorjaarsvakantie!

Nog ruim een week en het is voorjaarsvakantie!

Maar eerst vinden er nog een aantal activiteiten plaats:

Zo gaat het Opdrachtenbureau donderdag 12 februari naar De Matchbeurs in de showroom van Rohde&Grahl op bedrijventerrein De Hoef. Het Opdrachtenbureau gaat hier bij de 80 bedrijven die meedoen aan deze beurs, leuke opdrachten binnenhalen voor onze studenten. Dus houd het Opdrachtenbureau in de gaten, wie weet komen ze binnenkort met net die leuke opdracht voor jou!

 

Vrijdag 13 februari a.s gaan de studenten van de opleiding Juridisch een bezoek brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag.

 

Op woensdag 18 februari van 19.30 – 21.00 uur organiseert MBO Amersfoort een eerste informatieavond voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Deze avond vindt plaats in Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort.

Wie goed is voorbereid op het vervolgonderwijs, heeft meer kans op een succesvolle afronding van zijn of haar schoolloopbaan. Wat betekent het om van VO naar MBO te gaan is een onderwerp dat op deze avond aan bod komt. Andere onderwerpen waarover informatie wordt gegeven zijn het Doorstroomdossier, wat doet MBO Amersfoort aan verzuim, hoe begeleidt en ondersteunt de school de nieuwe student, schoolkosten en DUO-regelingen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via  www.mboamersfoort.nl/informatieavond.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen