Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe locatie. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar: economieenondernemen@mboamersfoort.nl.

Wat is het adres van de nieuwe locatie?
Bekijk het adres en vind je route

Welke opleidingen gaan naar de nieuwe locatie?
Alleen de niveau 2-opleidingen worden per september 2018 op de nieuwe locatie gegeven. De locatie van opleidingen niveau 3 + 4 van Economie en Ondernemen blijft De Nieuwe Poort 21.

Wanneer starten de lessen op de nieuwe locatie?
Niveau 2-opleidingen School voor Economie en Ondernemen verhuizen per september 2018. Direct vanaf komend schooljaar dus.

Ook Entree-opleidingen en School voor Veiligheid verhuizen naar deze locatie.

Kan ik de nieuwe locatie bekijken?
Op dit moment wordt het pand volop verbouwd om alle theorie- en praktijkruimtes voor de scholen te creëren. Als het mogelijk is om de school te bekijken, dan zetten we dat op de website of nodige we je uit. Je kunt natuurlijk zelf alvast de route naar de locatie ontdekken en de pand aan de buitenkant bekijken.

Waar vindt het Open Huis van 13 juni 2018 plaats?
Het Open Huis op 13 juni vindt plaats op de huidige leslocatie Matthijs Vermeulenstraat 1.

Blijft Matthijs Vermeulenstraat een leslocatie van MBO Amersfoort?
Nee. Als alle opleidingen zijn verhuisd naar de nieuwe locatie, vervalt de Matthijs Vermeulenstraat als onderwijslocatie van MBO Amersfoort.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen