Nieuwe locatie

Benieuwd wat je hier ziet? Een impressie van dé onderwijslocatie van niveau 2-opleidingen van School voor Economie en Ondernemen per september 2018: Valutaboulevard 20. Dit wordt dan ook de locatie voor studenten van School voor Veiligheid. En vanaf het najaar 2018 ook voor studenten Entree-opleidingen.

Wat biedt de nieuwe locatie?

1. Leren in de praktijk
Je krijgt les op een bedrijvig terrein dicht bij de wijk Vathorst. Bedrijfsleven rondom en in de school! En in onze nieuwe praktijklokalen leer je alles wat je in de praktijk moet kunnen. In hetzelfde gebouw komt Stichting Acht+ Meerwarenhuis, een winkel voor tweedehands en vintage spullen. In dit onderwijsbedrijf leert een aantal studenten van Entree-opleidingen in de praktijk. Want we weten dat je daar het meest van leert!

2. Mooi gebouw
Er zit een glazen dak in het gebouw en rondom het gebouw is een glazen pui. Dit zorgt voor mooie, lichte ruimtes. Van binnen naar buiten kijk je ver uit op de levendige omgeving met veel bedrijvigheid. Vlakbij zitten bijvoorbeeld de IKEA en Loods5. Heel ruimtelijk dus!

3. Makkelijk bereikbaar
Vanaf station Vathorst sta je met buslijn 7, 203 of 572 zo voor de deur. Met de auto neem je vanaf de A1 afslag 13-Amersfoort-Noord. De volgende afslag rechts en je rijdt al op de Valutaboulevard. Langs de hele Valutaboulevard ligt een fietspad. Dus kom je per (brom)fiets of scooter, dan rijd je er ook eenvoudig naartoe!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”28″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”1024″ gallery_height=”350″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen