Mijn ervaring tijdens mijn stage bij ARCADIS Amersfoort door Khadija Mahtillo

ARCADIS is een toonaangevend advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieur organisatie die oplossingen levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. ARCADIS verbetert mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke bedrijven.

De afdeling waar ik stage loop is Mobiliteit/Wegen. Om te kunnen wonen, werken en recreëren zijn verbindingen nodig. Wegen die onze dagelijkse bezigheden en ambities bereikbaar maken. ARCADIS helpt regering en bedrijven om burgers en klanten te ontsluiten en de doorstroming op het wegennet te verbeteren. Met ontwerpsessies versnellen we processen en zorgen we voor draagvlak bij het ontwerpen, optimaliseren en aanleggen van wegen. Dit is kort uitgelegd wat de afdeling wegen doet.

Op dit moment volg ik de opleiding secretaresse en loop ik stage bij ARCADIS te Amersfoort. Ik raad het bedrijf aan vele studenten aan die ook de opleiding tot secretaresse doen, omdat ARCADIS vele mogelijkheden heeft. Je kunt hier veel leren en doen. De werkprocessen die een secretaresse hoort te verrichten kan je hier in dit bedrijf in praktijk brengen.

Tijdens mijn stage bij ARCADIS heb ik veel geleerd, bijvoorbeeld: communiceren. Dat is niet alleen bij ARCADIS belangrijk maar ook in andere bedrijven. De werk methodes die wij hier hebben, sluiten aan bij de werkprocessen voor mijn stage en proeven van bekwaamheid. De werkzaamheden die ik verricht, verricht ik zo vaak dat naar mate van tijd alles heel soepel verloopt. Dat verscheelt wel per bedrijf maar hoe langer je stage loopt, hoe sneller je alles onder de knie krijgt. Wat ook zeker belangrijk is, is accuraat zijn in het werk dat je doet. op een gegeven moment moet je brieven maken en schrijven, en dan is het wel belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat. Brieven versturen waar fouten in staan kan niet en zeker niet naar een extern bedrijf.

Mijn toekomstplan is als een secretaresse te werken in een bedrijf zoals ARCADIS. Een bedrijf waar ik kan groeien in mijn beroep en mijn doel kan bereiken.

Arcadis

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen