Mijn ervaring bij Admin Company B.V.

stageadmincompany

Mijn naam is Veleck Kesekesa en ik zit in klas AA4P2A. Ik loop nu stage bij Admin Company bij de Nieuwe stad. Admin Company is een onderwijs in bedrijf waarbij ze studenten de feeling geven hoe het in een financieel bedrijf werkt. Stage lopen in Admin Company is leuk als je leerdoelen hebt (vrijwel cliché) en weet wat je wilt. Je leert verantwoordelijkheid nemen, instrueren en je krijgt inzicht/verdieping.

Wat ik leer:

Zoals in de in de inleiding staat leer je over verantwoordelijkheid, instrueren en inzicht/verdieping.

Maar vooral ook zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling in wat je doet. Want wat je begrijpt moet je vervolgens weten te verwoorden en uitleggen.

Het is van belang dat je vraagt wat je niet weet.

Toekomstplannen:

Dit is mijn examenjaar en ik wil mijn studie vervolgen op het HBO.

stage2admincompany