Live sessie Retail en Ondernemerschap 30 maart

Interesse in een opleiding richting Retail en Ondernemerschap, maar nog wat vragen? Stel ze aan onze docenten tijdens een live sessie op dinsdagavond 30 maart. We starten op 18:30 uur en om 19:15 uur. Deelnemen kan via onderstaande knop.

Tip: sla deze pagina tijdelijk even op, zodat je altijd de link weet te vinden. Aanmelden is niet nodig. 🙂 

Deelnemen live sessie

Bekijk hieronder alvast wat vlogs van onze huidige studenten en lees meer over de opleidingen. 


Manager Retail

Je loopt in de winkel en weet alles over het reilen en zeilen in de winkel. Samen met een verkoopteam zorg je ervoor dat jouw winkel goede resultaten boekt. Je weet hoe je mensen moet benaderen om je doel te behalen. Daarnaast ben je binnen een winkel bezig met het logistieke systeem (transport). Ook het samenwerken en aansturen van medewerkers zou één van jouw taken kunnen zijn.

Lees hier alles over de opleiding Manager Retail 


Verkoopspecialist

Je gaat werken in een winkel of op een verkoopafdeling. Je werkt zelfstandig of in een team. Je geeft goed advies. En snel. Want je weet alles van je klanten en je producten. Je presenteert je producten goed in de winkel. En je verzint slimme acties. Zodat je klant kiest voor jouw product. 

Lees hier alles over de opleiding Verkoopspecialist 


Vakman-ondernemer

Denk je erover na om een eigen onderneming te starten? Dan is vakman-ondernemer wat voor jou! Je leert ondernemen in wat jij maakt, kan of doet. Daarmee kun je aan de slag voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches en sectoren. Je bent gedreven om de onderneming tot een succes te maken: je innoveert, denkt een aantal stappen vooruit, bent bereid een stap harder te zetten, durft risico’s te nemen en neemt ook verantwoordelijkheid voor je eigen beslissingen.

Lees hier alles over de opleiding Vakman-ondernemer