KOPPEL’T gekozen naam voor onderwijsbedrijf

KOPPEL’T  is de naam voor het allernieuwste onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort. Studenten van de School voor Economie en Ondernemen en de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen van MBO Amersfoort hebben zelf de naam, de pay-off én het logo van het onderwijsbedrijf bedacht. De groep werkt multidisciplinair, vanuit de verschillende opleidingen, samen aan de opstart van KOPPEL’T. In de vorm van werkend leren wordt ervaring opgedaan met opdrachten uit het bedrijfsleven zoals bijvoorbeeld het organiseren van een evenement, het maken van een website, het opzetten van een facebookcampagne en online marketing. De naam KOPPEL’t is bedacht om de koppeling tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te benadrukken.

“Wij willen laten zien dat wij met de kennis die wij hebben een bedrijf kunnen opzetten, en dat we dit kunnen doen met de opleidingen die wij aanbieden binnen MBO Amersfoort,” aldus de studenten achter KOPPEL’T.

De komende periode wordt gebruikt door de studenten om het bedrijf echt neer te zetten en verder vorm te geven aan de eigen website en huisstijl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen