Interview met docent mevrouw Van der Groep

spakenburgEen interview met mevrouw Van der Groep.

 

Mevrouw Van der Groep, hoe oud bent u en waar komt u vandaan?

Ik kom uit Bunschoten-Spakenburg en ben 25 jaar oud.

Kunt u wat vertellen over uw schoolloopbaan van middelbare school tot vervolgopleiding?

Ik ben begonnen op de basisschool waarna ik naar het havo/vwo ben gegaan. Vanuit hier ben ik ingestroomd naar het 2de jaar vwo. De laatste 4 jaar vwo heb ik  in Amersfoort afgerond in de richting economie maatschappij. Hierna heb ik een keuze moeten maken tussen hbo en universiteit en is mijn voorkeur gevallen op een hbo sportmarketing opleiding. Daarna heb ik  een half jaar een minor duurzaamheid gevolgd, en een spel over duurzaamheid gemaakt voor groepen 7 en 8. Door het spel ben ik geïnteresseerd geraakt in het les geven, dit heb ik doorgezet en een opleiding docent economie van een jaar gedaan. Tijdens deze opleiding liep ik stage bij het MBO Amersfoort en ben ik hier blijven werken als docent.

Heeft u nog leuke bijbanen gehad? coffeecompany2

Ik heb veel leuke bijbaantjes gehad zoals werken bij de Coffee Company in Amsterdam en op de markt in Bunschoten-Spakenburg. Ook werk ik in de kroeg en op de tennisbaan maar nadat ik ben begonnen met het werken in het onderwijs ben ik gestopt met het werken bij de Coffee Company en recent ook gestopt op de markt.

Heeft u leuke hobby’s en/of sport?

Voor mij is het werken achter de bar in de kroeg of op de tennis baan een hobby dit vind ik erg leuk om te doen. ook heb ik hobby’s zoals uit eten, tennissen, sporten of afspreken met vrienden.

Als u de loterij zou winnen wat zou u doen met dat geld?

keverNIET STOPPEN MET WERKEN. Een  nieuwe auto een Volkswagen Tiguan of een Kever Cabrio die mijn ouders ook hebben. Ook zou ik een maand op vakantie gaan naar Noord Amerika.

Heeft u huisdieren?

Nee gelukkig niet, ik wil liever geen huisdieren.

Hoe is uw woonsituatie?

Ik woon nu een jaar samen met mijn man in het centrum van Bunschoten-Spakenburg. Wij kennen elkaar al zeven en een half jaar en zijn nu 4 maanden getrouwd.

Weet u een leuk feitje over Spakenburg?

Spakenburg staat bekend om hard werkende mensen. De derby is een heel groot feest in Spakenburg. De visserijdag is heel belangrijk in Spakenburg. “voetbal cake en kibbeling” een bekend programma in Spakenburg

Waar spendeert u uw vrije tijd aan als u niet sport en niet werkt ?

Ik spreek graag af omdat mijn man in het buitenland werkt, waardoor ik vaak met vriendinnen ga eten of naar mijn moeder op bezoek ga. En een dag in de week op de bank liggen en Expeditie Robinson en Penoza kijken. penoza

Wat zou uw droombaan zijn ?

Lesgeven, dit is nu mijn droombaan. Als ik ooit een nieuwe baan zou moeten zoeken, dan zou ik een eigen lunch cafeetje met lekkere koffie, broodjes en sapjes.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen