Opleidingsinformatie

Het kiezen van een nieuwe opleiding, die echt bij jou past, is geen makkelijke zaak. Soms weet je al wel welke richting je leuk vindt, maar daarin heb je dan ook weer meerdere keuzes.

Hoe kom je aan de informatie om de goede keuze voor een nieuwe opleiding te maken?

Via deze website:
  • Via de knop “Opleidingen” hierboven, kun je meteen al veel informatie over onze opleidingen van School voor Economie & Ondernemen en MHBO Amersfoort vinden.
  • Via de knop “Open huis” hierboven, kun je de data vinden van onze “Open huis”-momenten. Graag nodigen we je uit voor zo’n Open huis om eens nader kennis met ons te maken! Tijdens een Open huis krijg je nog meer informatie over onze opleidingen, omdat er dan presentaties, etc. worden gegeven en je met docenten en huidige studenten van onze school kunt praten over de opleidingen en de school. Dit is de kans om jouw vragen te stellen! Bovendien kun je tijdens zo’n Open huis de sfeer van onze school en het gebouw proeven, waarin je daadwerkelijk les zult krijgen. Al die informatie die je dan inmiddels hebt verzameld, maakt het maken van de juiste keuze weer wat makkelijker.
  • Via de knop “Voor Studenten” bovenaan deze site. Hier is informatie te vinden voor onze huidige studenten. Op die manier kan je dus al een beetje “in onze keuken” kijken.
Via de website www.zoekjouwmbo.nl:
  • MBO-oriëntatieworkshops op de MBO-school naar keuze: Als VMBO- of MBO-student heb je nog een andere mogelijkheid om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je nieuwe opleiding. Kijk eens op de volgende website: www.zoekjouwmbo.nl. Via deze site kunnen VMBO-leerlingen en MBO-studenten informatie vinden over de MBO-oriëntatieworkshops bij verschillende ROC’s, AOC’s en vakscholen in de regio Amersfoort en Utrecht. Je opgeven voor zo’n oriëntatiemiddag (ook op onze school) kan via deze site.
  • Voorlichtingsdag Beroepsonderwijs (Jan Kroon dag) in Amersfoort: Over deze dag kun je ook op deze website meer informatie vinden. Je kan je er ook voor deze dag opgeven.