Financiële beroepen

Details zijn belangrijk voor jou. De administratie van een bedrijf moet kloppen. Bij een fout zoek jij net zolang door totdat je weet waar die door is veroorzaakt. Je houdt van cijfers, analyseren en je kunt hierover een goed gesprek voeren met klanten en collega’s. Dankzij jou kan iedereen vertrouwen op de administratie. Waar ga jij aan de slag? Bij een bedrijf dat jou aanspreekt! Elke organisatie heeft namelijk een administratieve afdeling of functie.   

Bedrijfsadministrateur

Jij bent goed in rekenen en economie en je hebt grote interesse in de financiële kant van bedrijven. Je bent heel precies en je vindt het leuk om dingen uit te pluizen en op te lossen. Computerprogramma’s heb jij snel onder de knie. Je bent ambitieus en stressbestendig. Je kunt planningen maken en je eraan houden.

Lees hier alles over de opleiding Bedrijfsadministrateur


Junior assistent-accountant  

Jij bent een kei in rekenen en economie, je bent heel precies en je vindt het leuk om dingen uit te pluizen en op te lossen. Je bent ambitieus en je hebt grote interesse in de financiële kant van bedrijven. Ook krijg je veel vertrouwelijke informatie onder ogen. Dat is geen probleem: wat vertrouwelijk is, blijft vertrouwelijk bij jou.

Lees hier alles over de opleiding Junior assistent-accountant


Financieel administratief medewerker

Als financieel medewerker zorg je dat de administratie klopt. Je voert de facturen in van dingen die het bedrijf heeft gekocht. Of van dingen die het bedrijf heeft verkocht. Je houdt alle informatie over een project bij. Soms houd je uren bij. Soms werk je met informatie die geheim moet blijven. Jij houdt die informatie dan geheim.

Lees hier alles over de opleiding Financieel administratief medewerker 


Assistant business services – niveau 2

Je gaat ondersteunend werk doen in de zakelijke dienstverlening. Op een secretariaat of achter de receptie. Of bij een financiële organisatie of afdeling financiële administratie. Bijvoorbeeld van een verzekeringsmaatschappij, bank, commercieel bedrijf of ziekenhuis. Je werkt veel op de computer. Je schrijft en verstuurt brieven en mails. Je ontvangt bezoekers en klanten en staat hen te woord. Dat kan live, telefonisch of online contact zijn. Je kiest voor deze opleiding als je vmbo beroeps begeleide leerweg (bbl) of entree-opleiding hebt afgerond. Als je vmbo kader begeleide leerweg (kbl) of theoretische leerweg (tl) hebt gedaan is bij ons een versneld opleidingstraject mogelijk. Je leert in kleine klassen, krijgt maatwerk en veel begeleiding.

Lees hier alles over de opleiding Assistant business services