Een internationale stage vanuit huis

Studenten van de opleiding Marketing en Communicatie (Tweetalig Onderwijs) volgen momenteel een internationale stage vanuit huis wegens de pandemie. Natuurlijk zaten zij het liefst in het buitenland, maar ondanks dat dit nu niet kan zijn de reacties positief.

In koppels van twee zijn de studenten gekoppeld aan een leerbedrijf uit Spanje. In samenwerking met het bureau Dutch Students Abroad is na contact met de student gekeken welk leerbedrijf het best bij wie past.

De studenten zijn positief over de taken die nu vanuit huis uitgevoerd worden. Er is dagelijks contact tussen de praktijkopleiders, studenten en stagebegeleiders. Er zijn afspraken gemaakt over deadlines en het opleveren van werk. Ook de buitenlandse stagebedrijven zijn positief:

hard working students, cleaver, willing to do everything, motivated, good attitude, good knowledge of social media, fresh, good ideas, positive collaboration, win-win situation!

De internationale stage vanuit huis duurt 10 weken. Ondanks de omstandigheden blijkt dit een goed alternatief. 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen