Economie en Ondernemen niveau 2 opleidingen: Kleine klassen, maatwerk en begeleiding

Haalt uw zoon of dochter dit jaar zijn vmbo-diploma? 
Maar weten jullie nog niet zo goed voor welke vervolgopleiding je het best kunt kiezen? 

Denk dan eens aan de Economie en Ondernemen niveau 2 opleidingen bij MBO Amersfoort.
De opleidingen die we aanbieden zijn: Verkoper, Medewerker (financiële) administratie en Medewerker secretariaat en receptie. Voor als uw zoon of dochter graag in een winkel wil werken. Of bij een financiële afdeling van een ziekenhuis. Of bij de receptie van een evenementenbureau.  

We zijn een kleinschalige school, werken met kleine klassen en geven veel persoonlijke aandacht. We zijn in staat ons onderwijs flexibel in te delen en in te spelen op de wensen van studenten, waardoor de opleiding ook versneld kan worden afgerond. De opleiding start met een ontwikkeltraject waarin uw zoon of dochter zichzelf beter leert kennen en ontdekt wat hij of zij nodig heeft om de opleiding succesvol te doorlopen.  

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar een ‘Maak het mee op locatie’.
U kunt kiezen voor: Een rondleiding op locatie, meekijken met een (online) les, zien hoe het eraan toegaat bij een leerbedrijf of een 1-op-1 gesprek voeren met een docent over de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Interesse? Stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer aan secretariaatvb@mboamersfoort.nl. Wij nemen contact met u op en bespreken waar u behoefte aan heeft. Ook kunt u aangeven of uw zoon of dochter met u meekomt of liever een eigen afspraak maakt.

Wilt u liever ’s avonds afspreken? Dat kan tijdens het open huis op maandagavond 14 juni 2021. Stuur een mailtje aan secretariaatvb@mboamersfoort.nl met uw naam en telefoonnummer en de mededeling dat u interesse heeft in ons open huis.  

Wij ontmoeten jullie graag op onze locatie aan de Valutaboulevard 20 in Amersfoort!

Benieuwd naar andere niveau 2 opleidingen bij MBO Amersfoort? 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen