Commerciële beroepen

Medewerker evenementenorganisatie

Concerten, congressen of festivals: dankzij jou is alles tot in de puntjes geregeld. Je boekt artiesten en maakt keuzes voor locatie, kosten en promotie. Ook marketing en communicatie is onmisbaar voor een succesvol evenement. Je brengt het evenement onder de aandacht en zorgt dat het gezellig druk wordt. Vooraf maak je een sterk plan, daarna ben je verantwoordelijk voor een soepele uitvoering.

De evenementenbranche is altijd in ontwikkeling: het bedenken van nieuwe, gave concepten voor een optimale beleving, het toepassen van nieuwe trends en technologieën. Dit laatste is in een stroomversnelling gekomen door corona. Er ontstaan steeds meer toffe, succesvolle online en hybride evenementen. Onze studenten leren dan ook om online evenementen te organiseren. Wil jij aan de slag in deze miljarden business? 

 

Lees hier alles over de opleiding medewerker evenementenorganisatie 


Medewerker marketing en communicatie

Door goed te luisteren naar je klant weet je wat hij wil en kun je daarop inspelen met je (verkoop)strategie. Daarbij verzin je leuke acties om je producten aan te prijzen, zoals een kortingsactie of een prijsvraag. Je denkt na over de prijs en het product, maar ook hoe je dit kunt promoten. Bijvoorbeeld via online marketing zoals de website en social media. Met jouw creativiteit kom je makkelijk met ideeën en denk je in mogelijkheden.

Lees hier alles over de opleiding medewerker marketing en communicatie 


(Junior) Accountmanager

Jij wilt mensen helpen om te kiezen voor de producten van jouw bedrijf. Je legt gemakkelijk contact. Je luistert goed. En je stelt vragen om de ander te begrijpen. Je onderzoekt wat je klanten willen. Na de opleiding (junior) accountmanager kun je gaan werken bij de verkoopafdeling of de communicatieafdeling van een bedrijf.

Lees hier alles over de opleiding (junior) Accountmanager 


Commercieel medewerker

Je gaat werken bij de verkoopafdeling of de communicatieafdeling van een bedrijf. Of bij een reclamebureau. Net wat het best past bij jou en bij jouw talenten. Op een verkoopafdeling heb je veel contact met klanten. Er is wel een vaste vertegenwoordiger (accountmanager). Maar die is veel onderweg, bij klanten. Daarom ben jij degene die ze altijd kunnen bellen.

Lees hier alles over de opleiding commercieel medewerker 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen