Winterdip?

We zijn alweer over de helft van de winter.  Van een winterdip heb ikzelf tot nu geen last gehad.

Als je veel buiten bent bouw je meer weerstand op en afgelopen week met het zonnetje erbij was dit een uitgelezen kans. Heerlijk wandelen in ons mooie bos en veel mooie foto’s geschoten.
Heb je nou wél de pech dat je last hebt van een winterdip, dan helpt lopen in de sneeuw goed, heb ik ergens gelezen.

Sporten is natuurlijk altijd goed en als je nog twijfelt welke opleiding je wilt gaan doen, kom dan een kijkje nemen bij de Sportacademie Amersfoort. Het eerstvolgende open huis is 12 maart aanstaande.

We laten jou dan zien wat je met de opleiding kunt bereiken en wat je kunt verwachten. Ook hebben we meeloopdagen. Je kunt je nog aanmelden voor de meeloopdag van 14 mei 2019. Kijk voor meer informatie op de website van Sportacademie Amersfoort. Op dezelfde locatie zit ook Fit Academie Bokkeduinen. Wil je lekker gaan sporten en ook onder goede begeleiding, dan kun je dat hier doen. Fit Academie Bokkeduinen is het onderwijsbedrijf van MBO Amersfoort. Je vindt daar een allround fitnesscentrum en natuurlijk zijn er gekwalificeerde medewerkers en up-to-date fitnessmaterialen. Ook lopen er altijd studenten die praktijkervaring opdoen. Dat is Onderwijs in bedrijf.Zeker de moeite waard om een gratis dagkaart aan te vragen en te proberen.

In juni is de eerstvolgende Alpe d’HuZes. Veel mensen lopen of fietsen de berg op, om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Opgeven is geen optie. Daarom zetten een aantal collega’s zich in voor dit goede doel. Steuntje in de rug geven?

Ik wens iedereen alvast een fijne voorjaarsvakantie.

 

‹ Terug naar het blog

Stel jouw vraag of laat een reactie achter op de website van MBO Amersfoort

Reageren

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen