Fris en fruitig | Sporten in je bovenkamer

Het wordt tijd dat het voorjaar zich aankondigt, zodat iedereen weer fris en fruitig de winter achter zich kan laten. Na een snotterende voorjaarsvakantie zijn we al weer een paar weken fris begonnen. De griep overheerst en dat kun je goed merken. Zoveel ziekmeldingen!

De studenten zijn druk met stages en het inleveren van hun werkstukken. Het is hard werken en dat gaat allemaal niet vanzelf.

Nieuwe studenten staan te popelen om binnen te komen en de Open Huizen zijn dan ook druk bezocht. Met veel enthousiasme hebben onze studenten en docenten zich hiervoor ingezet.

Heb je nog geen keuze gemaakt, bijvoorbeeld omdat je toch nog vragen hebt? Stel ze gewoon! Het zou jammer zijn dat je door twijfel de opleiding van je dromen niet doorzet.

Persoonlijk vind ik het leuk om te leren. Je doet kennis op en je hersenen blijven in beweging! Ik noem het ‘sporten in je bovenkamer’.

Die kennis gebruiken om anderen te informeren is dan een volgende stap. Je verwacht dat toch stiekem ook een beetje terug: dat je elkaar voedt, als je bij elkaar werkt. Voeding is de basis om te groeien.

Met die wijsheid wil ik het nu graag afsluiten.

Iedereen alvast een heerlijk weekend gewenst. De wintermuts en handschoenen kunnen weer uit de kast!

Lydia

‹ Terug naar het blog

Stel jouw vraag of laat een reactie achter op de website van MBO Amersfoort

Reageren

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen