Projectweek 2020

(Projectweek 2020, eerste- en tweedejaars samen )

 

 

 

 

Hi allemaal, ik heet Inez Schrijver en ik ben 18 jaar oud. (de derde persoon op de foto 😉 )
Momenteel zit ik in het 2e jaar van de opleiding marketing, communicatie en evenementen.
Om jullie een beetje kennis te laten maken met deze opleiding, schrijf ik een stukje over de projectweken die wij op de opleiding hebben.
Dit zijn namelijk belangrijke en creatieve weken waarin je veel gaat leren.

Er zijn 2 projectweken per jaar waar je in een week tijd in groepsverband gaat werken aan het opzetten of uitvoeren van een evenement.
 Dit doe je in eerste instantie met je eigen klas maar er is ook één moment waar je als eerstejaars met tweedejaars gaat samenwerken.
Een week even geen theorielessen zoals je gewend bent, maar de tijd om jezelf op een hele andere manier te gaan ontwikkelen.
Je krijgt veel vrije tijd maar ook veel verantwoordelijkheid. Een goede kans dus om jezelf optimaal te kunnen neerzetten.

In mijn eerste jaar ben ik bijvoorbeeld bezig geweest met het organiseren van een evenement voor oud & nieuw wat uiteindelijk ook echt heeft plaatsgevonden. Nu, als tweedejaars zijn we bezig geweest met een heel sponsor- en communicatieplan voor het NK Junioren 2020.
De rol van ons dit jaar was om de eerstejaars te begeleiden en coördineren. Door de verschillende rollen die je krijgt kan iedereen zich elke projectweek blijven ontwikkelen.

 

Heb je nog vragen over projectweken of over iets anders? 

Stuur mij gerust een appje en ik antwoord binnen 24 uur. 

Inez – 0653412252