Excursie naar Amsterdam

Heey iedereen. Mijn naam is Lisa, ik ben 17 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Evenementenorganisatie. Ik ga jullie iets vertellen over onze excursie naar Amsterdam in het eerste jaar.

In het eerste jaar ga je altijd een leuke excursie doen met de klas(sen). Wij zijn met de twee evenementen klassen naar Amsterdam geweest. Dit was bij ons georganiseerd door een aantal leerlingen uit deze klassen.

We sliepen in het hotel direct naast station Amsterdam Slotendijk, je kon heel makkelijk en snel naar Amsterdam centraal als dat nodig was. De eerste dag dat we daar waren hebben we een escape room gedaan, waar niet veel groepen op tijd eruit kwamen. Maar wel super leuk was! Daarna hadden we nog wat vrije tijd voordat we gingen eten, je kon bijvoorbeeld lekker gaan shoppen. We gingen daarna met z’n alle eten op de pizzaboot. Heel eerlijk was deze pizza niet heel erg lekker. Na het eten gingen we met z’n allen naar een karaokebar in Amsterdam. Je kan jezelf al wel een beetje voorstellen hoe dat is gegaan. Complete gezellige chaos natuurlijk.

De tweede dag moesten we vroeg opstaan omdat we met de bus naar Walibi gingen. In Walibi hebben we als eerst een kijkje achter de schermen gekregen binnen hun eventsafdeling. Zo kregen we te horen hoe van alles geregeld wordt voor Walibi Fright Nights, hoeveel mensen hiervoor nodig zijn, enz. En ook hoe ze dit met andere evenementen doen. Na deze presentatie, hadden we de rest van de dag nog om in het park te lopen. Nadat we de hele dag in Walibi hadden rondgelopen was het weer tijd om terug te gaan naar school.

Wij hebben echt twee onvergetelijk leuke dagen gehad. En het is heel leuk dat zo’n soort excursie ieder jaar met de eerstejaars gedaan wordt.

Heb je verder nog vragen over de opleiding, mag je altijd een berichtje sturen. Naar 06-12071334. Binnen 1 dag antwoord! Groetjes, Lisa!