De Juiste MBO opleiding kiezen? Kom dan zeker naar één van onze Open Huis dagen

‘Wat zijn er veel opleidingen! Maar welke branche/opleiding past het beste bij mij? 

Heb jij het gevoel dat je echt niet weet wat jij wilt gaan doen? Twijfel je nog steeds over je studiekeuze? Maak het jezelf dan een stuk makkelijker en kom naar 1 van onze leuke en aangename Open huis dagen.

Tijdens je bezoek aan een van onze open huisdagen kun je naast de broodnodige informatie over je toekomstige opleiding genieten van de extra’s die wij bezoekers aanbieden. Ga in gesprek met docenten onder het genot van een verse smoothie. Maak de definitieve opleidingskeuze in het nieuwe keuzecafé, of maak een foto voor later in onze photobooth! Dit alles terwijl onze DJ de lekkerste hits voor je draait. Hieronder vertellen we je alles over het Open Huis.

Het keuzecafé

Heb jij het gevoel dat je echt niet weet wat jij wilt gaan doen? Twijfel je nog steeds over je studiekeuze? Dan is het keuze-café wat voor jou!

Het keuzecafé is een rustig plekje waar jij de tijd kunt nemen om je te oriënteren op de verschillende opleidingen. Kom je er niet alleen uit? Dan staan de keuzecoaches voor je klaar om je te helpen. Samen kan je een begin maken aan jouw studiekeuze.

Opleidingsplein voor algemene voorlichting

Na een bezoek aan het keuzecafé kun je rustig het opleidingsplein bezoeken. Om je verder te oriënteren op de opleiding(en) die je leuk vindt. Heb je nog vragen over onze opleidingen? Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Op de 2e verdieping  in ons mooie pand zijn van de verschillende opleidingen algemene voorlichtingen. Bezoek ze en zorg dat je na deze dag echt alles weet over de opleiding die jij graag wilt gaan volgen. Op de verschillende onderwijspleinen kun je je ook aanmelden voor de opleidingen.

Leer de studenten kennen

Benieuwd naar de ervaringen van studenten die nu studeren op MBO Amersfoort? Spreek dan gerust de studenten aan. Ze zijn te herkennen aan de zwarte blouses met groot het logo van MBO Amersfoort op de rug. Zij vertellen je graag meer over hun opleiding. We willen graag dat iedereen een realistisch beeld krijgt van de opleidingen die wij aanbieden.

Chill-plek

Zo… Tijd om alle informatie van het open huis te laten bezinken. Daar is de chill-plek voor! Geniet van een smoothie onder het genot van muziek, van onze eigen DJ. Wellicht een goed moment om ook met andere bezoekers ervaringen uit te wisselen.

Dit is het! Ik weet het zeker!

Na een lekkere smoothie weet jij welke opleiding je wilt gaan doen. Aan het einde van je bezoek hopen wij dat jij zelfverzekerder bent over je studiekeuze. Ben je toch benieuwd naar de sfeer tijdens een reguliere dag op het MBO Amersfoort? Kom dan een dag meelopen in een van onze klassen. Tot gauw!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen